Misschien ken je het wel, je kijkt op een foodblog en ziet daar allemaal moeilijke methodes staan waar je nog nooit van hebt gehoord. Als dit zo is zit je op deze pagina goed. Methodes, spullen of handige tools omschrijf ik hier. Zo wordt het bereiden van eten een stuk makkelijker!

Bakje voor in de airfryer

In mijn recepten heb ik het vaak over een bakje voor in de airfryer. Dan bedoel ik er dus zo een. Hij is voorzien van een anti aanbaklaag en een hengsel zodat je hem makkelijk in en uit de airfryer kunt halen. In zo een bakje kan je van alles maken, van een pizza tot quiche tot boterkoek en ga zo maar door.. De afmetingen van het bakje dat ik gebruik zijn:

Lees meer »

Au bain-marie

Au bain-marie is een term die je vooral bij het maken van desserts, koekjes of taart vaak tegen komt. Het klinkt heel duur en moeilijk maar eigenlijk is het heel simpel. In dit voorbeeld smelt ik witte chocolade samen met boter. 

Lees meer »