Taart & Koek

Ik vind het zelf super leuk om te bakken. Je stopt iets in de oven of koelkast en er komt iets totaal verschillends uit. Eigenlijk is het gewoon magie waar je mee bezig bent dus pak je toverstok er maar bij om aan de slag te gaan. 

Cake met witte chocola

Je gelooft het misschien niet als je naar de foto's kijkt maar in deze cake zit wel degelijk witte chocolade. Het is een heerlijke cake maar wel machtig. 

Lees meer »

Karamel chip cookies

Zijn deze koekjes goed voor de lijn? NEE. Zijn deze koekjes lekker? JAA, mooi dan gaan we ze maken. Dit recept is genoeg voor ongeveer 22 koekjes. 

Lees meer »

Yoghurt blauwe bessen tulband cake

Het maakt niet uit welke tulband cake je me geeft, ik blijf die ronde vorm leuk vinden. Extra leuk is het dan als de cake in kwestie ook nog lekker smaakt. Laat dat bij deze cake nou net het geval zijn. 

Lees meer »

Boterkoek uit de airfryer

Boterkoek, het is lekker, makkelijk en blijft het goed doen bij de koffie of bij verjaardagen. Natuurlijk kan je dit recept ook maken om in de oven te doen! ik heb hier 13 puntjes uitgesneden. 

Lees meer »

Pepernoten kwarktaart

Sinterklaas is weer in het land, dit betekend cadeautjes en snoepgoed. Om deze rede heb ik deze pepernoten kwarktaart gemaakt. Let op deze taart vult enorm. 

Lees meer »

Smeuïge appeltaart

Koffie, appeltaart en vers geklopte slagroom. Voor de meeste mensen klinkt dit als muziek in de oren. Daarom het recept voor een heerlijke appeltaart.

Lees meer »