Tussendoortjes & Hapjes

Je kent het wel je krijgt trek, je hebt nog geen zin in een grote maaltijd maar je wilt wel even wat eten. Voor deze situatie is het "tussendoortje" ontstaan. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in een gezellige sfeer zit en een lekker hapje op tafel wilt zetten. Als dat zo is, kijk dan gerust verder op deze pagina. 

Rita's bladerdeeg zalm broodjes

Deze zalm snack is super makkelijk om te maken en ontzettend lekker om te eten. Als je ze in de airfryer maakt zijn ze wat vetter dan uit de oven, maaaar ze zijn wel een stuk sneller klaar! Dit recept is genoeg voor 20 bladerdeeg hapjes. 

Lees meer »

Chicken Tenders (basic)

Chicken tenders zijn een perfecte snack voor als je wel zin hebt in kip maar geen zin hebt in kluiven. Deze chicken tenders zijn heel basic maar wel lekker. Voor je verder leest wil ik eerst even toegeven dat ik in mijn enthousiasme vergeten ben te tellen hoeveel tenders ik nou had maar ik denk ongeveer een stuk of 40, daarnaast ben ik ook vergeten te wegen hoeveel bloem ik gebruikt heb maar ik denk ongeveer 300 gram. 

Lees meer »

Mini spinazie&brie quiche

Ik ben zelf gek op quiche, helaas vult zo een quiche altijd enorm. Deze mini quiches zijn een perfect hapje voor als je zin hebt in een beetje quiche. Per mini quiche heb je 1 eitje nodig.

Lees meer »

Aardappel kaas snacks (vegetarisch)

Aardappel en kaas in de vorm van een bal had je misschien niet snel voor je gezien maar toch is het een lekkere vegetarische snack voor bij het borrelen. Leuke bijkomstigheid; het maken is niet moeilijk.

Lees meer »

Sinterklaas chocolade

Om met sinterklaas lekkere hapjes te maken en te eten met de kinderen is natuurlijk super leuk! Dit recept is heel makkelijk en leuk om te maken. 

Lees meer »

Gevuld stokbrood basic

Het ziet eruit als een ongeluk op een bordje maar het is echt super lekker als je net als ik een vetklep bent. Ik heb het recept van mijn schoonmoeder en toen ze het maakte was ik meteen verkocht. Deze variant van gevuld stokbrood is niet goed voor de lijn maar daar denken we nu even niet aan....

Lees meer »

Bbq chicken nacho ovenschotel

Bbq chicken nacho ovenschotel is de perfecte snack voor een gezellige avond voor de tv of met vrienden. Het bereiden van deze variant duurt ongeveer 20 minuten maar dan heb je ook wat heel lekkers!

Lees meer »

Halloween hapjes surprise brownies en bloeddorstig drankje

Deze brownies zijn niet zomaar brownies, aan de buitenkant lijkt er niks mee aan de hand maar van binnen wordt je verrast door een oranje en groene binnenkant. Naast eten heb je natuurlijk ook behoefte aan drinken op zo'n spannende avond, kijk maar uit dat je niet in je broek plast....

Lees meer »